برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
رضا محمد بیگی پیشکسوت هنر صنعت فرش قم

برای ایجاد قوانین صادراتی از ظرفیت نخبگان صنعت فرش استفاده نمی کنند

فرش دستباف در سطح جهان به نام ایران شناخته شده است و بعد از انقلاب به دلیل تحریم دشمن، بازار را از دست دادیم از طرفی مشکلات و قوانین صادراتی ...

به گزارش پورتال اطلاع رسانی نمایشگاه های استان قم، به نقل از ستاد خبری هفدهمین نمایشگاه فرش دستباف استان قم رضا محمد بیگی یکی از پیشکسوتان صادرات  فرش دستباف در گفتگوی با خبرنگار ما ضمن معرفی خود بیان کرد: بنده از سال 1334 مشغول فعالیت فرش شدم و از سال 1340 به بعد در رشته صادرات فعالیت داشتم.
این پیشکسوت در صادرات افزود: در گذشته یک شعبه در تهران داشتم و بیشتر با خارج در تماس بودم و و در سال 40 به بعد هر هفته چند مشتری خارجی داشتیم که برایشان فرش تهیه و ارسال می کردم.
وی عنوان کرد: من سه دوره صادرکننده نمونه استان قم شدم و یکی از صادرکنندگان در سطح ایران بودم و در روند صادرات ارز زیادی به سیستم بانکی دادم و حتی یک بار با هواپیمای دربست در سال 70 به آلمان فرش صادر کردم.
محمد بیگی تصریح کرد: سالهای زیادی در صادرات فعالیت داشتم و به کشورهای مختلف در حوزه اروپا و زاپن فرش صادر کرده ام و قبل از تحریم در زمینه صادرات به کشورهای غربی و امریکا فعال بودم.
وی خاطرنشان کرد: فرش دستباف در سطح جهان به نام ایران شناخته شده است و بعد از انقلاب به دلیل تحریم دشمن، بازار را از دست دادیم از طرفی مشکلات و قوانین صادراتی وضعیت فرش را به اینجا رساند.
این پیشکسوت در صادرات اظهار داشت: امروزه صادرات فرش ایران به زیر 100 هزار دلار رسیده است در این میان مشکلات، انگیزه را می گیرد، در سال 98 به دلیل مشکلات ارز و بانکی با مشکلات جدی مواجه شدیم.
وی گفت: قوانین بدون مشورت با خبرگان این صنعت، موانع زیادی فراروی فرش قرار می دهد و برگشت دلار نیز قوانین خاص خود را دارد که صادرات را با مشکلات جدی مواجه می سازد.
محمد بیگی در ادامه افزود:خوشبختانه جوانان زیادی به سمت تولید فرش آمده اند اما همچنان در زمینه صادرات با موانعی مواجه هستیم.
وی تصریح کرد: وقتی فرش را صادر می کنیم در جهت شستشو و رفو نیاز است فرش دوباره به کشور برگردد و بعد تحویل داده شود اما برخی قوانین چنین اجازه ای را نمی دهد در صورتی که فرش برای رفو و شستشو به دیگر کشورها می رود.
این صادر کننده موفق عنوان کرد: برپایی هفدهمین نمایشگاه فرش فرصت مهمی است تا از این مشکلات و موانع سخن بگوییم و راهکاری در جهت رفع آن بیندیشیم.
وی گفت: پس از کرونا، وقفه ای در برپایی نمایشگاه ایجاد شد و ما امیدواریم این بار بتوانیم ظرفیت های لازم را درتوسعه تولید و صادرات مورد استفاده قرار دهیم.
به دلیل عدم حمایت از فرش، بازار این کالای ارزشمند رو به کسادی رفت.

 
تاریخ: 1402/9/16
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی:

اخبار مرتبط

کلاسهای مهارت محور رباتیک و الکترونیک

به گزارش حمیت نیوز (حمنا)؛ کلاسهای ویژه کودکان 7 سال به بالا تحت عنوان مهندس کوچولو در آموزشگاه فنی و حرفه ای چرتکه برگزار می شود. در این کلاسهای مهارت محور رباتیک و الکترونیک ...

فرش های دستباف ایرانی شناسنامه دار می شوند

به گزارش پورتال اطلاع رسانی نمایشگاه های استان قم به نقل از ستاد خبری هفدهمین نمایشگاه فرش دستباف استان قم،محمد مهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صمت در افتتاح ...

فرش دستباف قم نیازمند حمایت است

به گزارش پورتال اطلاع رسانی نمایشگاه های استان قم به نقل از ستاد خبری هفدهمین نمایشگاه فرش دستباف استان قم، احمد رجبیان در گفتگویی  با اشاره به اهمیت برپایی نمایشگاه ...

برپایی نمایشگاه، اهمیت زیادی در رونق صنعت فرش دستباف دارد

به گزارش پورتال اطلاع رسانی نمایشگاه های استان قم به نقل از  گزارش ستاد خبری هفدهمین نمایشگاه فرش دستباف استان قم، غلامرضا اخوان در گفتگو با خبرنگار ما ضمن اشاره ...

طراحی سایت و پشتیبانی: رسانه پرداز