qomfiar dakheli قدردانی محمد مخبر از تلاش های استاندار قم در پیشبرد سیاست های دولت سیزدهم

قدردانی محمد مخبر از تلاش های استاندار قم در پیشبرد سیاست های دولت سیزدهم

مخبر سرپرست ریاست جمهوری در نامه ای از زحمات و تلاش های استاندار قم در زمینه پیشبرد اهداف و راهبرد های دولت سیزدهم قدردانی کرد.

به گزارش پورتال اطلاع رسانی نمایشگاه های استان قم؛ متن نامه تشکر محمد مخبر خطاب به سید محمد آقامیری استاندار قم به این شرح است:

یکی از توفیقات دولت مردمی در سه سال فعالیت خود،کار و تلاش شبانه روزی، فعال سازی ظرفیت های مغفول کشور و روشن نگه داشتن بارقه های امید به آینده کشور در دل های عموم مردم بوده و مورد تمجید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) قرار گرفته است.

معظم له در آخرین دیدار با اعضای هیات دولت سیزدهم عنوان شایسته دولت کار و امید را برای این دولت برگزیدند که نشان از تایید مسیری است که در این مدت کوتاه طی شده است.

موفقیت حاصله مرهون میدان داری رئیس جمهور شهید حضرت آیت الله شهید رئیسی(ره)، همت  اعضای محترم دولت و همه مدیران در سطوح مختلف و نیز همراهی مردم عزیز ایران بوده است که جای شکرگزاری و قدردانی فراوان دارد.

بدینوسیله از تعهد، مجاهدت و تلاش بی وقفه جناب عالی در پیشبرد اهداف و راهبردهای دولت مردمی قدردانی نموده و توفیق دوام خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی از درگاه خداوند متعال برایتان مسالت دارم.

تاریخ: 1403/5/9
موضوع: اخبار قم
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی:

اخبار مرتبط

یادواره شهدای قم فردا برگزار می‌شود

رئیس ستادسی ویکمین سالگرد بزرگداشت شهیدزین الدین و۶۱۲۸ شهید استان قم از برگزاری یادواره‌ی شهدای استان قم همزمان با سالروز شهادت سرلشگر آقا مهدی زین الدین خبر داد.

صدور اسناد اراضی پلنگ‌دره تا یک ماه آینده

حجت‌الاسلام موسوی، رئیس کل دادگستری استان گفت: فرآیند صدور سند برای اراضی پلنگ‌دره در مرحله نهایی است و حداکثر تا یک ماه آینده به سرانجام می‌رسد.

شکارچیان متخلف در تالاب مره قم دستگیر شدند

محمدرضا عابدی مقدم با بیان اینکه در جریان گشت و کنترل تالاب مره در روز گذشته، دو شکارچی متخلف توسط محیط بانان شناسایی و دستگیر شدند، افزود: این دو شکارچی سه قطعه اردک سرسبز ...

معاون آبفای کشور: فناوری اطلاعات، ركن حیاتی در مدیریت خدمات آب و فاضلاب است

معاون توسعه مدیریت، منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر اهمیت تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات در شرکت های آبفا تأکید کرد.

طراحی سایت و پشتیبانی: رسانه پرداز