تعاملات بینالمللی موجب ارتقای جایگاه فرش قم در صادرات و ارزش افزوده خواهد بود
به گزارش پورتال اطلاع رسانی نمایشگاه های استان قم به نقل از گزارش ستاد خبری هفدهمین نمایشگاه فرش دستباف استان قم، حسین کاشیزاده در گفتگو با خبرنگار ما در ابتدا پیرامون سوابق خود در زمینه تولید فرش ابریشم اظهار داشت:در حدود 137 سال است که آبا و اجداد و پدربزرگ مان در تولید فرش بودهاند و این هنر ارزشمند نسل به نسل به ما رسیده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 70 سال دارم و نسل سوم در تولید فرش هستم و افتخار می کنم ریزبافت ترین فرش ابریشم قم را از 160 رج در 6 سانتی متر و نیم انجام دادهام و در تولید فرش دارای کیفیت، سابقه دیرین داریم.
وی افزود: در حوزه فرش دستباف، از نظر آموزش و طراحی و رنگ آمیزی، تحولات خوبی شکل گرفته است ولی نیازمند توسعه ظرفیت ها در صادرات فرش و حتی تولید آن هستیم.
این پیشکسوت فرش دستباف قم بیان کرد: تعاملات بینالمللی موجب ارتقای جایگاه فرش قم در صادرات و ارزش افزوده خواهد بود و باید به آن بهای بیشتری بدهند.
وی عنوان کرد: مشکلات فرش از گذشته بوده و در این مسیر سربالایی و سرپایینی زیادی داشتیم، به یاد دارم در برهه ای فرش دستباف در بازار بسیار کساد شد و پدر من قالی ها را نیمه کاره جمع کردند و چند سال بعد وضعیت بهتر شد. برای ایجاد قوانین صادراتی از ظرفیت نخبگان صنعت فرش استفاده نمی کنند.