qomfiar dakheli کشور مدیون رشادت های هشت سال دفاع مقدس است
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قم:

کشور مدیون رشادت های هشت سال دفاع مقدس است

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس با سخنرانی معاون سیاسی و امنیتی استاندار قم در سازمان مرکزی جامعةالمصطفی برگزار شد

به گزارش پورتال اطلاع رسانی نمایشگاه های استان قم؛ معاون سیاسی و امنیتی استاندار قم، حاجی‌زاده اظهار داشت: باید خدا را شکر کنیم که در چنین مقطعی از تاریخ زندگی می کنیم که انقلاب اسلامی به پرچمداری امام خمینی(ره) شکل گرفت و به جامعه ما زندگی دوباره ای بخشید.

وی با نقل خاطراتی از ایام دفاع مقدس، اظهار داشت: بسیاری افرادی که پیش از انقلاب به سوءرفتار دچار بودند، به برکت انقلاب اسلامی، رهبری امام راحل و حضور در جبهه های جنگ تحمیلی، حیاتی دوباره یافتند و حتی به مقام شهادت رسیدند.

وی ابراز داشت: نباید دوران پیش از انقلاب را از خاطر ببریم که در آن انواع منکرات آزاد، اما برگزاری مجلس عزاداری سیدالشهداء(ع) نیازمند اخذ مجوز بود. قطعا غفلت از گذشته موجب خسران خواهد بود.

وی کشور را مدیون رشادت های هشت سال دفاع مقدس دانست و گفت: در ایام دفاع مقدس جوانان و نوجوانان ما حتی با تغییر سن خود در شناسنامه ها، به جبهه های جنگ می شتافتند و صحنه های بی نظیری از ایثار و مجاهدت را خلق نمودند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قم، شهادت را آرزوی دیرینه همه رزمندگان انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: امروز شرایط ویژه جهان اسلام را می بینیم و در این شرایط مانند ایام دفاع مقدس باید با اخلاص و همبستگی در کنار یکدیگر، تمام امکانات خود را بسیج نماییم تا در پیشگاه خدای متعال سرافکنده نباشیم.

تاریخ: 1403/7/5
موضوع: اخبار قم
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی:

اخبار مرتبط

یادواره شهدای قم فردا برگزار می‌شود

رئیس ستادسی ویکمین سالگرد بزرگداشت شهیدزین الدین و۶۱۲۸ شهید استان قم از برگزاری یادواره‌ی شهدای استان قم همزمان با سالروز شهادت سرلشگر آقا مهدی زین الدین خبر داد.

صدور اسناد اراضی پلنگ‌دره تا یک ماه آینده

حجت‌الاسلام موسوی، رئیس کل دادگستری استان گفت: فرآیند صدور سند برای اراضی پلنگ‌دره در مرحله نهایی است و حداکثر تا یک ماه آینده به سرانجام می‌رسد.

شکارچیان متخلف در تالاب مره قم دستگیر شدند

محمدرضا عابدی مقدم با بیان اینکه در جریان گشت و کنترل تالاب مره در روز گذشته، دو شکارچی متخلف توسط محیط بانان شناسایی و دستگیر شدند، افزود: این دو شکارچی سه قطعه اردک سرسبز ...

معاون آبفای کشور: فناوری اطلاعات، ركن حیاتی در مدیریت خدمات آب و فاضلاب است

معاون توسعه مدیریت، منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر اهمیت تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات در شرکت های آبفا تأکید کرد.

طراحی سایت و پشتیبانی: رسانه پرداز